Eskilstuna kommun utmärker sig åter.

Återigen utmärker sig Eskilstuna kommun som en av de kommuner i Sverige som mest vräker barn. Detta i en Socialdemokratisk styrd kommun där valspråket klingar illa om allas lika värde. Det är rent ut sagt skamligt hur det politiska majoritetsstyret tillsammans med Moderaterna utmärker sig med att Moderaternas politiska agenda mer blir synligt än vad Socialdemokraternas politik går ut på.

Jag har tidigare lika som man i mediala forum även påpekat att när Socialdemokraterna samverkar i kommunalt majoritetsstyre med Moderaterna blir moderat ideologi mer synbar då Socialdemokraterna ofta och mycket väljer att inte gå i polemik därför att då kan deras maktsits skulle bli märkbar så att de själva får ställa sig i oppositions korridoren. Vad jag själv skulle se är att Socialdemokraterna borde välja att förverkliga sin politik mer. Att sitta opposition gör inte att politiken förverkligas säger man på många håll i kommuner där man valt att sitta tillsammans med Moderaterna. Man skulle inte påverka politiken som man gör i en majoritetsställning är inställningen. Vad jag säger är att man i opposition kan kräva att den politik man står för visas med att man säger vad man vill göra vilket man inte gör där man sitter i och ska jämka sin politik med dem som ideologiskt står långt ute på högerkanten.

Vad som händer i Eskilstuna idag är att man jämkar politiken så att man inte kan eller heller gör Socialdemokratisk politik synlig. Detta blir för väljarna oklart där de ytterst blir villrådiga vilket gör att när valet kommer om vem man ska välja gör att man stannar hemma i sofforna samtidigt som man säkerligen tänker. Varför ska jag välja Socialdemokraterna. Läs här vad media luskat reda på och offentlig gör. Vilket på bevisar att Socialdemokraterna i Eskilstuna bidra till att i Eskilstuna vräker man barnfamiljer mest i Sverige. Min kommentar blir som alltid då jag ser hur högerpolitik genomsyrar Socialdemokraterna i politiska majoriteter. Skäms.

LÄS HÄR: Detta säger barnkonventionen

LÄS HÄR: Tidigare inlägg om Eskilstunas vräkningshistoria

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.